Skeikampen er kjent som et av Norges beste steder for stisykling i høyfjellet og fin familievennlig tursykling på trivelige seterveier. Skeikampen var tilholdssted for de første utgavene av Utflukt og har holdt på sin status som Mekka for syklister som søker høyfjellsstier med flyt (K. Kippernes, Terrengsykkel.no).

Smale sauetråkk med minimalt med teknisk terreng, gjør dette til et drømmeområde enten du er helt fersk, eller erfaren, her har man det morsomt uansett ferdighetsnivå. På gode dager er utsikten storslagen, på dager med dårlig vær er det lurt å pakke godt med klær, og planlegge turen deretter. Skeikampen er også et glimrende sted å ta med resten av familien, om man skulle trenge alibi for å stikke ut på tur (K. Kippernes, Terrengsykkel.no).

Liste turforslag for nedlasting

Legg til ny rute

Ruteforslag stisykling

Skeikampen er kjent for å være et av Norges beste stisykkelsted og har et fantastisk sykkelterreng, både for nybegynnere og de mer erfarne.


Les mer..

Ruteforslag setersykling

Skeikampen har et stort nettverk av seterveger med lite eller ingen trafikk perfekt for familieturer eller trening til Birken.


Les mer..

Pump track og ferdighetsområde

Prøv våre mest populære "lekeapparater" for unger og lekne voksne.


Les mer..

Shuttleservice

Allergisk mot grusgamping, eller bare lyst til å bruke dagen på sti istedet for transportsykling? Da kan vår shuttleservice være til hjelp. 


Les mer..