Skeikampen er et perfekt sted for både erfarne og uerfarne kitere med bra vindforhold og store høyfjellsområder over tregrensa.

Skeikampen Resort samarbeider med Norges beste kiteinstruktører i Kitecamp som holder kurs på Skeikampen.

Bestill kitekurs på kitecamp.no

Fra kitecamp.no: "Skeikampen byr på fantastiske områder for snøkting! Kiting på Skeikampen er en perfekt aktivitet for hele familien og det passer godt som et alternativ i kombinasjon med langrenn og alpint. Vi holder kitekurset i området på toppen av skiheisen slik at det er praktisk og enkelt å komme seg dit. Ikke la denne muligheten gå fra deg, meld deg på i dag!

Alt ligger til rette for en fantastisk helg på høyfjellet. Ta med vennegjengen, firmaet eller kom alene. Vi lærer deg å kite med Norges beste kitekurs tilpasset nybegynnere og erfarne i alle aldre"

Områdene på toppen av Skeikampen er ideelle for å lære å kite. Her har du et stort men avgrenset område på toppen av apinsenteret som gjør at tilgangen er enkel og du kan leke deg til bedre ferdigheter under trygge forhold. Husk at vindhastigheten på dette platået ofte er opptil tre ganger høyere enn det yr.no melder når det er vestlige vindretninger.

For den mer erfarne kiteren er området fra toppen av Skeikampen til Avlundkampen, Prestkampen, bånseterkampene, skardbua, slagsfjella, gråkampen og videre inn til Fagerhøi en fantastisk lekeplass med åpne vidder og fjellformasjoner helt uten vegetasjon. Det er et godt nettverk av langrennsløyper i området som kan hjelpe deg å komme hjem igjen. Fra Slagsfjella kan du kjøre helt tilbake til sentrum uten kite.