Det snør!

-6℃

Hardt og isete noen steder

11/11

Åpne heiser

20/21

Åpne bakker

70cm

Snødybde

4mps

Vindstyrke

Velkommen til YAV2017!

Oppland Skikrets inviterer alle små og store glade skiløpere til uhøytidelig skimoro på Skeikampen palmelørdag 8. april!

Meld deg på her

Tradisjonsrike Asgeir Cup ble arrangert for siste gang palmelørdag 2015. Den gangen ble arrangementet avsluttet med en høytidelig overrekking av stafettpinnen fra ildsjelene Asgeir Linberg og Stein B. Olsen til alpinkomiteen i Oppland Skikrets, ved Pål Vist og Ole Kristian Kirkerud.

Young Attacking Vikings 2016 ble en knallsuksess med over 150 barn og legender på start.

 

Rennet er bygd på sammme lest som Asgeir Cup - dvs. et lavterskel renn med det sosiale i fokus for hele familien. Her er det mulig for absolutt alle å prøve seg. Og legendeklassen består! Stedet er fortsatt Skeikampen, dato er fortsatt palmelørdag, og det vil også i år bli utdelt stipend.

Vi håper på fine forhold og strålende sol. Rennet er for alle, og løypa er enkel og morsom med elementer fra slalåm, storslalåm, super G og skicross. Én omgang i kombinert slalåm-, storslalåm og super G-løype med innlagte hopp i den nye skicrossløypa på Skeikampen!

Pølse og drikke til alle deltagerne ved mål.

Premiering:
Medalje til alle
Flotte uttrekkspremier

Påmelding:
Påmelding via MIN IDRETT. Siste frist fredag 7. april kl. 12.00.
Dersom du ikke allerede har bruker i Min Idrett, kan dette enkelt opprettes. Betaling av startkontingent kr. 140,- pr deltager gjøres ved påmelding.

Ved spørsmål om påmeldingen, kontakt skikretskontoret v/ Ellie Lein, tlf. 977 71 953 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etteranmelding koster 200,- og er mulig frem til kl. 10.00 lørdag 15.04.17 i sekretariatet i bakken.

OBS! Forbudt med fartsdress i damer og herrer senior.

Bestill overnatting hytter og leiligheter

Bestill overnatting hotell

Spørsmål om opplegget rettes til Torger Fenstad Idrettskoordinator Skeikampen Resort Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.