Strålende sol

Faste og fine forhold

Åpne heiser

6/11

Åpne heiser

Åpne heiser

9/21

Åpne bakker

Snø dybde

Snødybde

Barneskirennet Folleburennet arrangeres denne vinteren med langrennscross-elementer i en tilrettelagt arena i sentrum av Skeikampen. Arrangementet er lagt til 8. januar, dagen etter Skeikampenrennet. Dette gir en perfekt ramme for ei aktiv helg på fjellet for hele familien!

Resultatliste 2017

Vi ønsker alle velkommen til Folleburennet 2017 , som i år inngår i GD-cup .
Folleburennet er i år sonerenn for klassene 8-10 år, og landsrenn for 11-16 år, junior og senior klassene. Alle over 20 år går i seniorklasse.

Rennet arrangeres også i år i fristil. Løypekart og løypelengder finns på Follebu sin hjemmeside, og på rennets side i terminlisten.

For å hindre kollisjoner ute i løypa, oppfordres det til ikke å bruke konkurransetraseene for oppvarming mens konkurransene pågår. Det finnes godt med andre turløypetraseer ut fra arenaen. Publikum og sekundanter oppfordres til å vise løypekultur, slik at ikke løperne hindres.

Tidtakersystemet er Emit. Alle klasser skal bruke tidtagerbrikke. De som ikke har egen brikke, får utdelt leiebrikke ved start. Brikkeleie (kr. 20,-) faktureres sammen med startkontingent til klubbene i etterkant av rennet.

Startnummerutdeling (klubb-/ lagvis), og bestilling av engangslisens foregår i sekretariatet på møterom Frøyse inne på Velkomstsenteret. (13-25 år: kr. 60.-, 26 år eldre kr 150,-).
Sekretariatet har åpent fra kl 10:00.

Kafé, WC, varmestue og matpakkerom finnes i umiddelbar nærhet.

Premieutdeling avvikles klassevis i festsalen inne på Velkomstsenteret ca. 30 min etter at offisiell resultatliste foreligger. Det er 100% premiering i alle klasser. Uavhentede premier ettersendes ikke.

Online påmelding benyttes. Gå til rennets side i terminlista.
Påmeldingsavgift etter skiforbundets retningslinjer: 100,-/115.-/130.- Beløpet etterfaktureres klubbene.

Videre informasjon og resultater kunngjøres på Follebu skiklubb sin hjemmeside, resultater også på langrenn.com