Bli bedre på ski og lær deg riktig skiteknikk med Norges dyktigste skiinstruktører. Velg mellom gruppeundervisning sammen med andre på samme nivå eller privatundervisning med egen instruktør. Vi tilbyr skiundervisning på alle nivåer i alpint, langrenn, telemark og snowboard.Alpint: Gruppeundervisning barn og unge (4-14 år).

  • Gi barna en god skistart gjennom lek og skikjøring sammen med andre barn.
  • Vi har trygge barneløyper og velger terreng etter barnas skiferdigheter. 
  • Få tid til selv å kjøre på ski og slappe av mens barna har det gøy med kvalifiserte skiinstruktører.

Vi sammensetter skigrupper etter alder og skinivå for at læringsutbyttet skal bli størst mulig. Gruppekursene er mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 12.00 (11.30 for 4-6 år). Hver torsdag avsluttes undervisningen med parallellslalom kl. 14.00. Du bestemmer hvor mange dager barna skal på skiskole og kan velge mellom 1 til 4 dager.

Gruppeundervisningen starter i barneområdet som er beliggende trygt og sentralt i bunnen av alpinanlegget. Barneområdet har rullebånd, barneheiser og figurer i barneløypen. Det er også en lavvo som danner rammen for fortellinger mens kalde hender og føtter varmes.

Book skiskole online her

Tlf: 61220872
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.