Det snør!

-6℃

Hardt og isete noen steder

11/11

Åpne heiser

20/21

Åpne bakker

70cm

Snødybde

4mps

Vindstyrke

Sommerens vakreste sykkeleventyr! Lørdag 1. juli er det nok en gang klart for Bukkerittet! For tredje gang er bukkerittet NM Terrengsykkel Maraton med nye spennende løsninger.

Pakketilbud Bukkerittet

Bestill overnatting

Bukkerittet har lange tradisjoner på Skeikampen og har i vært kjent for å være et av landets flotteste terrengsykkelritt. Sommeren 2015 måtte rittet avlyses på grunn av mye snø i fjellet. Dette resulterte i en stor fornyingsprosess som resulterte i et nytt og meget spennende konsept i traseer mindre utsatt for snø.

NM Terrengsykkel Maraton

Bukkerittet 2016 var norgescup maraton. Norgescuptraseen har blitt endret mye for å etterkomme ønsker fra NCF. Dette innebar mer morssom sti, mindre vei og konkurransetid over 3 timer. Med NM gjøres ytterligere utbedringer av trase med ventet vinnertid i eliteklassen på over 4 timer.

Bukkerittet

Turklassen i bukkerittet kjører en delvis fornyet trase som er noe kortere enn NM-traseen. Vi beholder de beste delene, legger på noen nye godbiter og tar bort noen transportetapper. Se løypekart

Bukkerittet 2:0 Enduro for Strava

Helt ny turrittform som åpner for nye grupper av deltagere. Bukkerittet enduro for Strava lar dere dra på tur som en gjeng og kun konkurrere på definerte strekninger. Det vil være både kuperte og nedoverorienterte etapper. Som deltager kan du starte når du selv vil og ta deg så god tid mellom konkurransestrekkene.

Les omtale på terrengsykkel.no her.

Bukkerittet junior

Vi jobber med en egen spennende juniortrase og har inngått samarbeid med Merida terrengsykkelskole.

Bukkekillingen

Bukkekillingen er Bukkerittet for de aller minste. Her vil det være alt fra trehjulsykkel-løp til barnevennlige terrengsykkeldistander. Bukkekillingen 0,2 - 14 km.

Sett av datoen allerede, vi har bestilt sol og tørre løyper!