Det snør!

-6℃

Hardt og isete noen steder

11/11

Åpne heiser

20/21

Åpne bakker

70cm

Snødybde

4mps

Vindstyrke


Vinbodegaen har ca. 1 500 vinflasker på lager, og de aller fleste er å finne på hotellets vinliste. De aller eldste vinene er ikke til salgs, men vinkartet er i dag preget av et godt utvalg viner fra tidlig 90-tall.
Vi serverer festmenyene våre i bodegaen.
Vinbodegaen har er en flott intim atmosfære med god stemning der alt ligger til rette for å nyte mat og drikke for grupper opp til 20 pers.

Her er våre festmenyer:

Meny 1

  • Chilli og hvitløksmarinrete scampi med sjøgress. Mango og pasjonsfruktsalsa, syltet rødløk og sherrytomat.
  • Helstekt indrefilet av okse. Rødvinssjysaus, fløtepoteter, sopp, squash, rødløk og paprika.
  • Sjokoladefondant med jordbærsorbet.

Kr 520,-
Tillegg til pensjonspris kr 325,-

Allergener meny 1:

  • Forrett inneholder skalldyr og soya.
  • Hovedrett inneholder melk og soya.
  • Dessert inneholder gluten, melk og egg.

pdfFestmeny1

Meny 2

  • Husets flisrøkte laks på salat med eplevinagrette og spirer.
  • Jordskokksuppe med lokal spekeskinke og friske urter.
  • Elgfilet med viltsjysaus og urtepotetmos. Rosenkål, ovnsbakte rotgrønnsaker og rørte tyttebær.
  • Vaniljeis med multer og sabayonnesaus.

Kr 595,-
Tillegg til pensjonspris kr 375,-

Allergener meny 2:

  • Forrett inneholder fisk og soya.
  • Suppe inneholder melk og soya.
  • Hovedrett inneholder melk og selleri.
  • Dessert inneholder egg og melk.

pdfFestmeny2

Meny 3

  • Hummer og kongekrabbesalat.
  • Kremet skogsoppsuppe med viltboller.
  • Helstekt andebryst, andelever med portvin, appelsinsaus, rosewaldpoteter, sellerirotpuré, frisk grønn asparges, rødløkkompott, sopp og spinat.
  • Creme Bruleê med friske bær.

Kr 645,-

Tillegg til pensjonspris kr 410,-

Allergener meny 3 :

  • Forrett inneholder skalldyr og soya.
  • Suppe inneholder melk og egg.
  • Hovedrett inneholder, soya, melk og selleri.
  • Dessert inneholder melk og egg.

pdfFestmeny3.pdf

Hvis ønskelig kan dere sette sammen en egen meny og be om tilbud.

Booking og forespørsler til:

Tlf: 99 01 52 84

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.