«...på lista over steder enhver stisyklist bør besøke!» Stisykling i Norge, K. H. Kippernes

Overnatting inkludert 3 måltider: fra 575,- pr pers/pr natt. Kun overnatting fra 295,- pr pers/pr natt Forutsetning: Grupper over 10 personer. Gjelder i perioden 1. juni - 31. oktober

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stisykling
Skeikampen har vært og er fortsatt et viktig seterområde for Gausdal med mye dyr på beite. Her har det også vært turisme i snart 140 år og stiene i høyfjellet er blitt til av både beitedyr og turister i kombinasjon. Sykkelteknisk er de fleste turene uten de helt ekstreme klatringene. Det finnes tekniske utfordringer og crux, men stiene er stort sett preget av mye flyt. Terrenget egner seg veldig godt for nybegynnere som vil ha litt utfordring, helt opp til erfarne syklister.

Ruteforslag stier

Ruteforslag grusveier

Landevegssykling
Skeikampen ligger i et område med et tett nettverk av lite trafikkerte bygdeveier med flere kvalitetsklatringer og fine rundturer med ulik lengde og høydekurve.

Pumptrack og ferdighetsløype
Sentralt ved Velkomstsenteret har vi bygget en leken pumptrack som passer for alle ferdighetsnivåer. I tilknytning til denne har vi også bygget en pumptrack-inspirert skogsløype med kuler, doseringer, stokker, rockgarden og andre ferdighetselementer. Disse anleggene har vært kjempepopulære og vi jobber kontinuerlig med utvikling av nye elementer. Anleggene er åpne hele sommeren for alle og er gratis å bruke.