Her serveres varme og kalde retter og drikkevarer til alle.
Ski-in-Bar har en stor solterasse med utsikt på terrengparken.

Historie

Ski-in-Bar ble bygget først på 1960-tallet som et supplement til heistilbudet på Skeikampen. Her ble det servert kaffe, vaffel og buljong, og kafeteriaen ble brukt som en varmestue for kalde skigjester. Til tross for at kafeteriaen ikke hadde skjenkebevilling ble den veldig populær. I 1970 åpnet det for diskotek tre kvelder i uka, hvor det også ble servert alkohol. Skeikampens første afterski ble dermed født.

Selskap og arrangementer

Legg ditt selskap til Ski-in-Bar, stedet med retro stil. En helt egen sjarm! Sitteplass for opptil 70 personer. Lokalets sitteplass er delt i to, med innerste del plass til 30 personer og ytterste del plass til 40 personer. Flott solvendt terrasse og turmuligheter om sommeren er rett ved. Vi tilbyr mange spennende menyer etter dine ønsker. Ønsker du en aktivitet før eller etter ditt selskap, tilbyr vi alt fra kanefart med fakler i skumringen til rebusløp med utfordrende spørsmål. Ta kontakt for mer informasjon!

Kjøkkensjef Jan Erik Johansen Haugen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.