Når vi sier vi er stolte av fjellet vårt, så er det oppe på Galten du virkelig skjønner hvorfor. Hva med å nyte en kopp varm sjokolade og en vaffel i 1100 m.o.h. med panoramautsikt? Inne i fjellet kan man kose seg med lange, herlige dager mens man kjenner sola steke i ansiktet. Galten Kafé finner du på baksiden av Skeikampen. På vinteren kan man følge løypene på langrennsski eller ta Vinkelheisen og Galtenheisen for å komme til Galten. På sommeren går det vandresti fra toppen av Ole Ekspressen.

Selskap og arrangementer

På Galten Kafé har vi plass til opp til 60 personer. Vi tilbyr mange spennende menyer etter dine ønsker. Ønsker du en aktivitet før eller etter ditt selskap, tilbyr vi alt fra kanefart med fakler i skumringen til rebusløp med utfordrende spørsmål. Ta kontakt for mer informasjon!

Historie

Galten er en stor stein i fjellsiden som også har gitt navn til den flotte hvile- og utsiktskaféen på ryggen av Skeikampen. Da utbyggingen i Hafjell og Kvitfjell startet tok eierne av skiheisene på Skei affære. Det ble lagt til rette for flere sengeplasser og et forbedret alpintilbud. Som et resultat av dette ble Galten heisen og Galten Kafé åpnet i 1988.

Skeikampen Booking

Telefon: +47 61 22 50 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.