Overskyet

6℃

Hardt og isete noen steder

10/11

Åpne heiser

20/21

Åpne bakker

70cm

Snødybde

6mps

Vindstyrke

Nystua tilbyr blant annet dagens husmann og hjemmelagede hamburgere. Her er det alltid fyr på peisen og det er bare å slå seg ned å nyte mat og drikke i norsk ånd. God beliggenhet i bakken (rett ovenfor Ole Ekspressen) med en stor sydvendt sol-terrasse. Et godt alternativ for både alpinister og langrennsløpere.

Åpningstider jul og nyttår

Julaften: 12 - 15 (Servering av Nissegrøt)
25. des - 31. des: 11 - 18 (Matservering 11.00 - 15.30)
Uteservering om været tillater det.
Afterski 15 - 18 hver dag i romjulen.
Julepøbb hver dag fra kl. 21 - 02 i romjulen.
2. juledag : Per Alnes Kveld cc: 150,- kveld
3. Juledag: Frank & Roy kveld CC: 150,- kveld

Selskap og arrangementer

Nystua ligger flott til, både vinter og sommer. Ikke langt fra Velkomstsenteret og Thon Hotel Skeikampen. Her har vi plass for opp til 60 personer. Vi ordner til et koselig selskap med fyr i peisen, eller benytt den store sydvendte solterassen. På vinterstid lyser faklene opp veien og gir en stemningsfull opplevelse midt i alpinbakken. På Nystua tilbyr vi mange spennende menyer etter dine ønsker, og ønsker du en aktivitet før eller etter ditt selskap, tilbyr vi alt fra kanefart med fakler i skumringen til rebusløp med utfordrene spørsmål. Ta kontakt!

Historie

Nystua ble bygget i 1895 av arkitekten Bredo Greve og tilhørte den tiden Gausdal Sanatorium. Nystua ble brukt som residens for bedre herrer som den danske forfatter Holger Drachmann, Lord Tedder og General Patton. Det er mye historie i disse veggene. Advokat Ramm kjøpte seg inn i hotellet i 1937 (hotellet omfattet også Nystua). I 1949 solgte Ramm seg ut av hotellet, men overtok ved denne handelen Nystua. Familien hadde Nystua som privat hytte inntil den ble solgt i 2002. I dag er Nystua en del av Olav Thon Gruppen og blir drevet i regi av Skeikampen Resort.

Skeikampen Booking
Telefon: +47 61 22 50 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.