Introkurs stisykkel

Lær deg stisykling og opplev det fantastiske stinettet på Skeikampen

Introkurs passer for (ny)begynnere. Vi går igjennom og øver på ulike teknikker i et trygt og morsomt miljø, og du vil lære hva både du og sykkelen er i stand til. Selvfølgelig drar vi også på stisykkeltur!

Under kurset vil vår kvalifiserte guide-instruktør lære deg grunnleggende teorikunnskap om hva man bør tenke på når man skal sykle på sti, som f.eks. bærekraftig sykling og veiledning rundt hvordan man setter opp utstyret sitt for å få mest mulig ut av den i terrenget.

Denne dagen vil vi tilbringe mesteparten av tiden på sykkel, da det er nettopp det å sykle på sti som gir den bratteste læringskurven.

På våre kurs er målet at alle skal oppleve mestring og moro!

  • Dato: Lørdag 22. juli
  • Tid: Kl. 10.00 til 16.00
  • Pris: Kr 900 per person (ikke inkludert sykkel)
  • Oppmøte: Skeikampen Ski & Bike

Praktisk info:

- Kan jeg stille med hvilken som helst sykkel?
I utgangspunktet kan du stille med den sykkelen du har. På stiturene våre anbefaler vi sykkel med dempegaffel eller fulldemper. Det er deltakerens ansvar at sykkelen er i god stand og at alt fungerer som det skal.

- Hva trenger jeg å ta med?
Fulldempet stisykkel. Evt. leie av sykkel kommer i tillegg, gi gjerne beskjed om du trenger å leie, så kan vi gi deg en bedre deal.

- Hjelm er obligatorisk.

- Andre ting som er lurt å ta med:
Drikke, snacks og mat (vi har litt kaffe, drikke og snacks til salgs), ekstra slange, minipumpe, multiverktøy, ekstra tøy (sjekk værmeldingen på forhånd). Passende klær har vi også til salgs, samt sykkelhansker og mye annet kul sykkelstæsj!

For mer informasjon kontakt oss på skeikampen.skiutleie@olavthon.no

Book kurs online