Fire personer som løper langs en sti

Treningshelg

I samarbeid med Merkes og deres erfarne trenere, inviterer vi til treningshelg. Helgen passer alle - uansett utgangspunkt.

Legg til i kalender

Treningshelg 30. august - 1. september

I fantastiske omgivelser ligger alt til rette for noen aktive dager i godt selskap. For å gi deg mest mulig utbytte, har vi satt sammen et team med erfarne trenere som vil veilede deg gjennom helgen. 

I år er Funkygine med som en av instruktørene. Jørgine er personlig trener, influenser og forfatter av flere treningsbøker. Hun har en forkjærlighet for enkel og effektiv trening som kan gjennomføres hvor som helst, og uten tilgang på utstyr. Hun elsker å pushe grenser, å få folk til å yte det lille ekstra. 

Bo godt på Thon Hotel Skeikampen

Overnatting og måltider er inkludert i helgepakken. Thon Hotel Skeikampen ligger på høyfjellet, ca. 800 meter over havet, og kun 40 minutters kjøring fra Lillehammer. Området byr på vakker natur og aktiviteter som stisykling, fjellturer, bading og padleturer. 

Kom og bli med på en spennende og utfordrende opplevelse, full av mestring og glede.

Program

Vi har satt sammen et variert og morsomt treningsprogram med løp, styrke, bevegelighet og yoga, og det er ingen krav til mye forkunnskap eller erfaring. Programmet er tilpasset de som vil være aktive og som ønsker å komme i bedre form. Selv om programmet er omfattende, har vi også funnet plass til sosiale aktiviteter, samt gode og sunne måltider. Hvis du har lyst på en fottur i fantastiske omgivelser, er det også mulighet for det.

Se fullt program.

 

Les mer og bestill treningsweekend på thonhotels.no