En gruppe mennesker som tar pushups i herlige omgivelser på en grønn gressplen med fjellet Skeikampen i bakgrunnen.

Treningsweekend 1.-3. september 2023

I samarbeid med Merkes og deres team av erfarne trenere, inviterer vi til en aktiv og lærerik treningshelg på Skeikampen 1. - 3. september. Enten du bare vil opp av sofaen eller ønsker å sette ny personlig rekord, passer dette for deg.

I fantastiske omgivelser ligger alt til rette for noen aktive dager i godt selskap. For å gi deg mest mulig utbytte, har vi satt sammen et team med erfarne trenere med bred bakgrunn.

Thon Hotel Skeikampen ligger idyllisk til på høyfjellet, ca. 800 meter over havet og 40 minutters kjøring fra Lillehammer. Området byr på vakker natur og idylliske aktiviteter som stisykling, fjellturer, bading og padleturer. Overnatting og måltider er inkludert i pakkeprisen, og du vil også få tilgang til hotellets spa-avdeling hele helgen.

Program

Fredag 1. september

Fredagen starter rolig, den første aktiviteten kl. 17:00. Her vil det være mulig å velge mellom yoga eller en styrkeøkt hvor vi bruker egen kroppsvekt. Resten av fredagskvelden byr vi på sosiale aktiviteter, foredrag og en felles middag.

Lørdag 2. september

Lørdagen vil være full av aktiviteter. Det blir en rikholdig meny hvor du kan velge mellom blant annet løpsteknikk, yoga, styrketrening, treningsveiledning eller egenmassasje for å nevne noe. Dagen avsluttes med en felles middag som presenteres av hotellets kokk sammen med kostholdsveileder. Det vil bli både underholdning og foredrag underveis.

Søndag 19. september

Denne dagen vil du ikke bare kunne delta i aktiviteter, men du vil også få muligheten til å ta en prat med trener av ditt valg for å få råd og tips om hvordan du bør trene videre.

Vi har satt sammen et variert og morsomt treningsprogram med løp, styrke, bevegelighet og yoga, og det er ingen krav til mye forkunnskap eller erfaring. Programmet er tilpasset de som vil være aktive og som ønsker å komme i bedre form. Selv om programmet er omfattende, har vi også funnet plass til sosiale aktiviteter, samt gode og sunne måltider. Hvis du har lyst på en fottur i fantastiske omgivelser, er det også mulighet for det.

Betingelser

  • Oppholdet må betales ved bestilling
  • Fri kansellering frem til 7 dager før ankomst
  • Oppholdet må bestilles på vår nettside thonhotels.no eller i vår app
  • Tilbudet gjelder et begrenset antall rom/kursplasser