Bading | Skeikampen

Badeplasser

Idylliske badeplasser med muligheter for grilling og lek langs tur- og sykkelrutene på Skeikampen. Her finner du tips til badeplasser.

Veslesetervannet byr på både fiskelykke og friskt badevann.

Paradis

Ved Paradis bader du i en kulp i elva. Her kan det bli ganske varmt vann, men det avhenger av innstrålingen fra sola: Lange fine soldager gir varmt vann på ettermiddagen. Tidlig på sommeren er det ofte kald vann på morgenen og varmere utover dagen. Senere på sommeren blir det jevnere gjennom dagen. Området har benker og grillplasser og er veldig barnevennlig. Finn veien til Paradis.

Veslesetervannet

Odden nedenfor Austlid fjellstue og handicap-fiskeplassene er de vanligste stedene. Fine barnevennlige omgivelser med sitteplasser og bålplasser. Bunnforholdene varierer fra sand/grus til mudder. Vannet blir ofte varmt i denne delen av vannet. Finn veien til Veslesetervannet.

Rausjøen

Gruva - kombinasjonen fin sand og steiner for stuping og hopping. Sør-østvendt så sola blir borte utpå dagen. Gapahuk og bålplass. Finn veien til Gruva.

Demningen - Rausjøen er et regulert vann, og ved demningen er det fine barnevennlige badeplasser med sitteplasser og bålplasser. Området er ganske langgrunt med grov grus på bunnen. Demningen er fin å stupe/hoppe fra når vannstanden er høy nok. Finn veien til Demningen.