Skeikampen Bike Guides

Guida stisykkelturer på nydelige stier med teknikktips og råd underveis. Stisykkelkursene passer både for begynnere og viderekomne.

Sykkelgøy med pumping, hopping og popping for kidsa. Sykling i inkluderende tempo på stier du ikke vært før; Alt dette og mer er mulig å få hos oss! Vi kan hjelpe deg med å finpusse dine ferdigheter i opp og nedoverbakke, og kan utvikle teknikken din.

Vi tilbyr privat guiding og kurs med sertifiserte guider/instruktører.

Sjekk Kalenderen om du har lyst å hive deg med på noe som er planlagt.

Bestill kurs/guiding for deg privat og/eller en gruppe.

Privat guiding

Med en privat guide får du en personlig oppfølging enten du er nybegynner eller ønsker å utvikle teknikken. Vi guider både på el-fulldemper og fulldemper sykkel. Selvfølgelig tilpasser vi lengde og vanskelighetsgrad på turen til deltakerne og kommer med teknikktips og råd underveis.

Guiding går vanligvis fra kl.13-16, men kan også bestilles som full dag. Oppmøtested er på Skeikampen Ski & Bike. Møt opp i god tid, spesielt om du skal leie sykkel i tillegg.

MTB kids

Gjennom sommeren blir det sykkelgøy for kidsa i alderen 7-13 år. Her lærer man å pumpe, hoppe og poppe i området på Skei. For å delta må du kunne bremse kontrollert og ha lyst å sykle.

Sjekk Kalenderen for MTB Kids events; datoene for i år er 10,17,31.juli og 7.august.

Selvfølgelig er det også mulig å kjøpe noen privat timer til barna, send oss en e-post eller stikk innom oss for å bestille.

Våre kvalifikasjoner

EO-MTB ing - European Organisation of Mountain Bike Instructor-Guides

Den Norske MTB Instruktør og Guide sertifisering, NMIG, er en del av Norske Instruktører og Guider.