Barn i skiløype i sola
Nydelig skitur i solen

Fantastisk vinterferie på Skeikampen

Linnea, Morten, William og Lovina var på Skeikampen hele vinterferien og her kan du lese om hva vår ambassadørfamilie gjorde denne uken.

Det var herlig å ha en hel uke sammenhengende på Skeikampen. Vi hadde flere dager med fint vær og mange timer på ski. Denne gangen ble terrengparken flittig brukt av barna. Terrengparken har mange kule hopp og rails tilpasset ulike ferdighetsnivåer.

Vi tok en pause på Nystua, som er en hyggelig kafé midt i bakken. På Nystua kan man kjøpe lunsj, vaffel, varm drikke med mer. Vi koste oss med belgisk vaffel og varm kakao.

En morgen vi sto opp var det tett tåke, men vi dro i bakken likevel. Da vi kom opp med heisen viste det seg at det var blå himmel og sol på toppen og tåke i dalen. Vi fikk en følelse av å være over skyene, det var utrolig flott!

Selv om barna liker slalåm best ble langrennsturen høydepunktet denne uken. Vi hadde lest om Panoramaløypa som går fra toppen av Ole expressheisen og at man kunne velge mellom 8 og 11 km. Vi tok stolheisen opp rett før den stengte og testet løypen på 8 km. Løypa gikk gjennom fantastisk vakre omgivelser med helt utrolig utsikt! Det var noen få oppoverbakker, mye flatt terreng og mange morsomme utforkjøringer. Det var en opplevelse vi ikke kommer til å glemme! Dagen etter ville barna opp igjen og teste den litt lengre løypen på 11 km, som var enda finere. Dette er en tur vi virkelig vil anbefale til barnefamilier.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

I underetasjen på leilighetskomplekset er det en egen spaavdeling som vi brukte en av dagene. Det var herlig å slappe av i boblebad og badstue etter flere timer på ski.

Treffen kafé hadde åpent hver kveld i vinterferien med egen middagsmeny. Den italienske pizzaen de serverer er fortsatt barnas favoritt. Denne gangen fikk vi også spilt noen runder med Shuffleboard. En morsom aktivitet for både voksne og barn.

Siste kvelden spiste vi middag på Thon Hotel Skeikampen. Hotellet ligger kun 5 min gåavstand fra leiligheten vår på Høyfjellstunet. De serverte en herlig buffé som falt i smak hos alle fire.

Med en hel uke ferie hadde vi også god tid til å være sammen og spille spill, se filmer og slappe av i leiligheten. Vi gleder oss allerede til neste gang vi skal opp til Skeikampen!

 

Hilsen,
Linnéa, Morten, William og Lovina