Bilde av familien
Bilde av familien

Hils på vår ambassadørfamilie!

Vi har invitert Linnea, Morten, William og Lovina til Skeikampen denne vinteren, for å teste alt vi har å by på av aktiviteter. De er en aktiv familie som er glad i å være ute hele året, som passer bra når de kommer til helårsdestinasjonen Skeikampen.

Familien bor i Asker utenfor Oslo, men har røtter i Jæren og Sverige. Hverdagen er hektisk og da passer det fint å ha en leilighet på Skeikampen og reise til i ledige helger. De disponerer en 4-roms leilighet på Høyfjellstunet, med alpinbakken og langrennsløyper rett utenfor døren. Vi skal følge de fremover og høre hvordan de har det på fjellet og hva de gjør.

Linnea Johansson (43), jobber som Folkehelsekoordinator i Helseetaten og Morten Håland (46), jobber som rådgiver for skole og SFO i Asker kommune. På fritiden liker de å stå på ski og snowboard, sykle og drive med andre utendørs aktiviteter sammen med familien og venner. 

William (12): Går i 7. klasse og på fritiden liker han å spille fotball, stå på ski og være med venner.

Lovina (9): Går i 4. klasse og på fritiden liker hun å turne, stå på ski, spille ishockey og leke med venner.

De har nå hatt sin første helg på fjellet og her er deres reisebrev:

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Vi fikk en hyggelig mottakelse på Thon hotell, der vi fikk nøkler til leiligheten vi er så heldige å få disponere i vinter. Da vi kom inn i leiligheten stod det en stor fruktkurv og et fat med deilig spekemat på boret, for en velkomst! Det var veldig hyggelig og noe vi absolutt ikke hadde forventet! Leiligheten var veldig fin, ren og med god plass til en familie på fire. Beliggenhet med ski-in/ski-out for både slalåm og langrenn var helt perfekt.

Etter frokost lørdag morgen, gikk vi til billettluka og ordnet med heiskort. På skiutleien fikk vi god service med å justere bindingene på barna sine ski, så var alt klart for å teste bakkene.

Det var fantastiske forhold med nysnø, noen få minusgrader og vindstille. Vi fikk testet både bakkekjøring, skogskjøring og off-pist. Selv om den ene stolheisen ikke hadde åpnet var det aldri mye kø, og god plass i bakken. Nysnøen som hang på trærne, og det fine «lyset», gjorde det også til en flott naturopplevelse.

Vi spiste pizza til lunsj på Treffen cafe. God italiensk pizza, og det fungerte veldig bra med skanning av QR- kode ved bestilling av mat og drikke. Treffen cafe er et hyggelig lunsjsted, med perfekt beliggenhet, koselig innredning og god mat.

På lørdagskvelden var vi i leiligheten, spiste middag, spilte spill og slappet av. 

Søndag startet i bakken, med ny-preparerte løyper og like fine forhold. Etter lunsj fikk vi også testet noe av langrennsmulighetene, det var fine nypreparerte spor rett utenfor leiligheten. Vi gleder oss til å utforske enda mer av langrennsløypene fremover.

Det var herlig å få en helg med vinteraktiviteter før jul. Vi gleder oss til å utforske mer av hva Skeikampen har å by på.

Hilsen,
Linnea, Morten, William og Lovina