Vinterbilde med skiløyper og skeikampen i bakgrunnen
vinter skiløype skeikampen

Nyttår på Skeikampen

Vår ambassadørfamilie dro til fjells i romjulen og feiret nyttår på Skeikampen. De fikk testet kveldskjøring i bakken og oppdaget hvor praktisk det er å bo rett ved både alpinanlegg og langrennsløyper.

Fem fine dager på Skeikampen

Det var herlig å komme til en oppvarmet og lun leilighet med parkeringsplass rett utenfor. En positiv overraskelse var at heisene var åpne for kveldskjøring da vi kom opp. Barna dro derfor rett i bakken mens vi pakket ut av bilen.

Også denne gangen var det masse nysnø og fine muligheter for skogs- og bakkekjøring i skianlegget. Skeikampen har fine og varierte bakker for både store og små. Etter noen timer i bakken var det deilig å kunne skli rett ned til leiligheten for å ta en matpause.

På nyttårsaften spiste vi middag på Thon hotell. De hadde en lekker buffé med stort utvalg av både varme og kalde retter, deilig dessert og meget god service.

Ved midnatt fikk vi oppleve et fantastisk fyrverkeri rett utenfor leiligheten. Vi sto i trygge omgivelser og så på rakettene som ble sent opp nederst i alpinanlegget.

(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.)

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Alle leiligheter på Høyfjellstunet har en egen skibod i underetasjen, der det er praktisk å oppbevare ski, sko, akebrett med mer. I samme etasje er det også et preppe-rom der vi smurte skiene før vi skulle ut på langrenn. Skeikampen virker å ha uendelig med langrennsmuligheter. Siden vi ikke er kjent med langrennsløypene var vi usikre på hvilken løype som passer for barn som ikke vil gå så langt. Vi endte opp med å gå deler av Austlidrunden som var lett kupert med gode muligheter for både klassisk og skøyting. Løypene var nypreparerte og gikk gjennom flotte naturomgivelser.

Fem fine dager på Skeikampen gav oss masse energi som vi tar med oss inn i det nye året.

Hilsen,
Linnea, Morten, William og Lovina