Skiskole – Skeikampen Snowsports Academy

Vår skiskole består av dyktige instruktører som jobber for å spre skiglede og gjøre deg til en best mulig skikjører. Vi tilbyr timer i alle disipliner.

Vår undervisningsmetode gir en trygg ramme der vi utvikler dine ferdigheter og hjelper deg på et høyere nivå.

– Les mer og book din privattime og/eller kurs her. 

6 gode grunner til å ta kurs arrangert av Skeikampen Snowsports Academy

1. Sikkerhet

Å stå på ski kan være utrolig morsomt, men også farlig hvis du ikke tar de riktige forhåndsreglene. Sikkerhet er alfa og omega når det gjelder skikjøring. Du vil ikke ha det gøy hvis du sliter og skader deg mens du står på ski. En god måte å sikre en god opplevelse er å ta en leksjon med en profesjonelt utdannet instruktør. Instruktøren har i oppgave å sørge for å lære deg skiferdigheter og kunnskap om skivettreglene slik at du skal være i stand til å ta gode valg hver gang du er i bakken.

2. Skadeforebygging

Ulykker skjer. De er uunngåelige, spesielt når du lærer en ny sport. Å ha kunnskap om skiutstyret, og være komfortabel i bruken av det kan bidra til å holde deg skadefri.

Kneskader er en vanlig skade i skiulykker, så å ha utstyret riktig innstilt etter skikjøreners evne er avgjørende for å unngå unødvendige skader. Etter en skileksjon kan instruktøren gi deg den nøyaktige informasjonen som en skiteknikker trenger å vite når du stiller inn utstyret ditt.

For å unngå skader er det også viktig at du har de riktige ferdighetene på plass. Å vite, og ha øvd på, hvordan en kontrollerer hastigheten på carving vil bidra å redusere sjansen for skade.

3. Raskere progresjon


Våre leksjoner lærer deg den riktige teknikken fra starten av, slik at du slipper å danne dårlige vaner som i seinere tid vil være vanskelig å bli kvit. Riktig teknikk vil også gjøre deg til en bedre skikjører, og gi en raskere progresjon.

Å ta en time vil også hjelpe deg med din videre utvikling. Alle treffer vi på et platå på læringskurven, og en instruktør vil kunne hjelpe deg med å jobbe gjennom problemer som hindrer deg. Å motta nyttig tilbakemelding, samt tips og triks, kan hjelpe til å forbedre seg som skikjører. Til og med profesjonelle skikjørere har trenere!

4. Nyttig kunnskap om fjellet


Hvis du er nybegynner anbefales det å ta kurs gjennom skiskolen. Du vil lære hvordan du bærer utstyret ditt på riktig måte, hvordan stå på ski, og hvilke regler og forskrifter man skal forholde seg til. Instruktøren sørger også for at du oppholder deg i bakker som er egnet til deg og din evne.

Har du stått en del på ski før kan kunnskap om fjellets terreng være fremdeles nyttig, og en instruktør kan ta deg med til egnede løyper for å øve på akkurat det du trenger å bli bedre på.

5. Bli den beste versjonen av deg selv


Å lære ting på egenhånd er flott, men hvorfor begrense seg selv? Å ta en leksjon kan hjelpe deg til å bryte disse grensene og bli en enda bedre skikjører. Å stå på ski sammen med noen som er bedre enn deg vil sikre din egen fremgang. Du kan alltid forbedre deg!

6. Møt nye mennesker


En annen fantastisk grunn for å joine et kurs er å møte andre og lære av andre. Skisteder er fulle av profesjonelt trente instruktører, ex-proff og kjempeflinke skikjørere – som du kan lære så mye av. Instruktører kommer i alle aldre, så du vet aldri hva som kan føre til et nytt vennskap. Hvis du er venn med en skiinstruktør, klarer de normalt ikke holde tilbake hvis du ber om tips.. de lever for det! Det viktigste er at de ønsker alle velkommen til vintersportens verden og håper du blir med i vårt lille skifelleskap.

Skeikampen Snowsport Academy

E-mail:
skiskole@olavthon.no

Phone:
+47 61 22 08 72