Skiskole | Privatundervisning | Skeikampen

Skiteknikkurs off-piste

Er du også på let etter god følelsen i offpisten? Utenfor løypene finnes en verden av magiske skimuligheter.

Har du lyst å bruke mindre energi på toppturen og ha det mere gøy på nedover turen? Mange i Norge tror de er «født med ski på beina», men som i alle andre idretter, trenger man også en coach/trener når man skal stå på ski og bli bedre! 

Det er gøy å øve på skiteknikk – det åpner opp nye muligheter; Mange som kjører offpiste og går topptur tar skredkurs for å kunne gjøre gode vurderinger og ivareta sikkerheten utenfor løypene, men veldig få lærer seg god skiteknikk. Er en flinkere på ski, er risikoen for fall og skader mye mindre. Har du opplevd å bli sliten i beina på vei ned når du er på topptur? Ved å forbedre teknikken din vil du bruke mye mindre unødvendig energi på skikjøringen.

Begynn treningen her: dette kurset gjør deg bedre rustet til å stå utenfor løypene på ulikt underlag og skiføre. Om du er erfaren eller «nybegynner» og ønsker å få max glede ut av offpistekjøring så er dette timen for deg!

Våre guider vil ta deg med til det beste terrenget for å utvikle deg og din teknikk. Kanskje er vi heldige og får pudder!

  • Alder: Minimum 14 år
  • Varighet: 120 min.
  • Forkunnskaper: Du kjører kontrollert med bra fart og parallelle ski i røde bakker og kjører alle typer heis.

Priser:

Varighet 1 person Ekstra person
120 min. 1695,- + 395,- per ekstra deltaker.

 

Bestill skiteknikkurs

Skiskole og aktiviteter kan også bestilles her:

Skeikampen Snowsport Academy
Telefon: +47 61 22 08 72
E-post: skiskole@olavthon.no

 

Logo_nett-01.png