Familie på fire sitter på et bord med benker i naturen. Foto.

Prøvebo – en flott helg på fjellet

Denne sensommeren fikk flere familier muligheten til å oppdage Skeikampen på egenhånd, da vi inviterte til Prøvebo, en helg med fri disposisjon av en leilighet på fjellet.

Visste du at...

Bare tre timer fra Oslo og 35 minutter fra Lillehammer ligger historiske Skeikampen. 

Det går tog til Lillehammer, og fra Lillehammer går det buss til Skeikampen.

Vi vil så gjerne at flere skal oppdage hvor fantastisk Skeikampen er. Denne helårsdestinasjonen har alt en aktiv familie kan ønske seg, milevis med langrennsløyper, alpinanlegg, sykkelstier, golfbane og en fjellheim med utallige turmuligheter. Derfor ønsket vi å tilby en leilighet til fri disposisjon en helg, og da muligheten til å oppdage Skeikampen helt på egenhånd.

Kampanjen vervet flere interessenter og det ble gjennomført to helger med Prøvebo for til sammen 18 familier. De sjekket inn i hver sin leilighet og kunne bruke helgen til å utforske hva Skeikampen har å by på. I tillegg var de med på en visning av leiligheter som er til salgs og kunne stille spørsmål de måtte ha om området.

- Alle var positive og glad for å få muligheten til å prøvebo. Flere kommenterte at de syntes det var stort og fint gjort av Olav Thon Gruppen, sier Pia Murland, daglig leder hos Privatmegleren.

Olav Thon Gruppen har flere praktiske leiligheter til salgs rett ved alpinanlegget. Her bor du rett ved skiløyper, alpinanlegg, golfbane og fjellet. I tilknytning til leilighetene er det også et treningsrom, aktivitetsrom for barn og serveringstedet Tretten, som i tillegg til god mat også kan by på shuffleboard. Det er Privatmegleren som står for salget og ønsker du mer informasjon om leilighetene kan du lese mer her.

- Jeg har fått flere henvendelser fra folk som vil til akkurat Skeikampen. De har solgt hytter andre steder og vil nå kjøpe her. De søker naturen og trekker frem det at det er så snøsikkert på Skeikampen som en stor fordel. Og at det ikke er så folksomt som andre steder, forteller Pia.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Fine fjellområder

Vi snakket med Øystein Høydalsvik fra Oslo, som tok med familien sin på Prøvebo, for å høre hva han synes om helgen og Skeikampen.

- Vi ble møtt av en hyggelig dame i resepsjonen og fikk nøkkel til leiligheten. Den var veldig stor og fin, sier Øystein.

Han trekker frem den rolige og avslappende atmosfæren på Skeikampen som et stort pluss.

- Det er ikke så stort og kommersielt, men litt roligere, det likte vi. Og fjellområdet er veldig fint og du har en ganske direkte tilgang til fjellet, noe vi som har små barn liker.

De brukte helgen til å gå turer i fjellet, noe hele familien er veldig glad i.

- Jeg tror nok vi kommer tilbake til Skeikampen, for vi likte området veldig godt alle sammen.

Vil du Prøvebo?

Prøvebo-kampanjen er over for denne gang, men hvis du er interessert i leilighetene kan det gjøres en privat avtale med Pia Murland, Privatmegleren.

Ønsker du å vite mer om Skitorget?