Butikker på Skeikampen

Her finner du en oversikt over de ulike butikkene på Skeikampen.

Matkroken Skeikampen

Lokal dagligvarebutikk på Segalstad Seter, Skeikampen. Åpent alle dager i uken, også søndager. Nystekte brød og bakervarer hver dag. Tar imot forhåndsbestilling av varer, pakker og gjør alt klart til henting, og tilbyr også hjemkjøring av varer og har snøscootertransport. Butikken inngår i Coop-konsernet og har derfor tilgang til hele varesortimentet til Coop Obs og Coop Bygg. Les mer om Matkroken Skeikampen.


Joker Skeikampen

Lokal dagligvarebutikk på Skeiporten, Skeikampen. Åpent alle dager i uken, også søndager. Her finner du alt du trenger til din daglige handel. Stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, nystekte brød og bakervarer. Tar imot forhåndsbestilling og tilbyr også hjemkjøring av varer. Les mer om Joker Skeikampen


Sport1 Skeikampen

Sportsbutikk  i nytt og stort lokale på Skeiporten, Skeikampen.  Stort og godt utvalg av klær og utstyr til fjellturer for hele familien både sommer og vinter. Les mer om Sport 1 her. Les mer om Sport1 Skeikampen.


Fjellglede Kaffebar & Interiør

Fjellbutikk med det lille ekstra i koselig lokale på Skeiporten, Skeikampen. Her kan dere spise frokost, ta formiddagskaffe med ferske bakverk, eller nyte en enkel lunsj. Fjellglede-baristakaffe (egne varemerker). Møtemat, take-away og catering. Hyggelig miljø med gode, praktiske og spennende produkter tilpasset årstidene og hytte- og friluftslivet på fjellet. Lokalmat, utstillinger og salg av brukskunst og bildekunst fra lokale kunstnere. Utleie av  lokaler m.m. Les mer om fjellglede her.