De ansatte på Skeikampen er en godt sammensatt gjeng av faste og sesongansatte medarbeidere i ulike aldre og nasjonaliteter med et felles mål om å gjøre oppholdet så bra som mulig for våre gjester.

Ledige stillinger hos Skeikampen Alpinsenter

Skeikampen Alpinsenter søker sporty medarbeidere til ulike stillinger i alpinanlegget.

Skeikampen Alpinsenter søker sporty, utadvente og serviceinnstilte medarbeidere over 18 år til ulike stillinger i alpinanlegget. Vi søker deg med gode samarbeidsevner, og som kan jobbe selvstendig både heltid og deltid. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø.

Høysesong for oss er fra jul til påske, og det er i hovedsak denne perioden vi nå trenger flere ansatte som heisvert, servicemedarbeider, trakkemaskinsjåfør og i skipatrulje, skiutleie og skiskole.

Erfaring fra tilsvarende arbeid er en fordel, men ingen betingelse. Full opplæring vil bli gitt. Søker må beherske norsk, svensk, dansk og engelsk.

Stillingene inngår i alpinanleggets turnus, så ferie- og helgearbeid må påregnes.

Søknadsfrist: 1.november. Vi gjør oppmerksom på at intervjuer blir holdt fortløpende, og at stillingene kan bli besatt før siste søknadsfrist.

Kortfattet søknad sendes til Skeikampen Alpinsenter på e-post: info@skeikampenalpinsenter.no og merk mailen med «Søknad».