De ansatte på Skeikampen er en godt sammensatt gjeng av faste og sesongansatte medarbeidere i ulike aldre og nasjonaliteter med et felles mål om å gjøre oppholdet så bra som mulig for våre gjester.

Ledige stillinger hos Skeikampen Alpinsenter

Vi søker sporty, utadvente, blide og serviceinnstilte medarbeidere over 18 år til ulike stillinger i alpinanlegget for vintersesongen 2023/24, og for fast ansettelse søker vi driftsleder med driftsledersertifikat for stolheis.

Sesongarbeidere:

Høysesong for oss er fra jul til påske, og det er i hovedsak denne perioden vi nå trenger flere ansatte som heisverter, tråkkemaskinførerer, skipatrulje, skiinstruktører og servicemedarbeidere heiskortsalg.

Vi søker deg med gode samarbeidsevner, og som kan jobbe selvstendig både heltid og deltid.

Erfaring fra tilsvarende arbeid er en fordel, men ingen betingelse. Full opplæring vil bli gitt.

Driftsleder:

Vår driftsleder går av med pensjon etter neste sesong, og vi søker hans etterfølger. Den vi søker vil kommende sesong jobbe sammen med vår driftsleder i stillingen. I stillingen inngår ansvar for drift og vedlikehold av våre skiheiser.

Den vi søker må ha: Kompetanse knyttet til drift, driftskontroller og vedlikehold. God mekanisk, hydraulisk, teknisk og/eller elektrofaglig interesse og kompetanse. Lederegenskaper, gode samarbeidsevner, er løsningsorientert og god til å motivere og skape engasjement blant de ansatte. Det er også ønskelig at søker har gode datakunnskaper, evne til å prioritere, klarer å ha flere baller i luften, og til å ta beslutninger. I tillegg må du være fleksibel, allsidig, ha «stå på vilje», og være i god fysisk form.

Generell info:

  • Søker må beherske norsk og engelsk.
  • Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø.
  • Stillingene inngår i alpinanleggets turnus, så ferie- og helgearbeid må påregnes.

Søknadsfrist: 1.november. 

Vi gjør oppmerksom på at intervjuer blir holdt fortløpende, og at stillingene kan bli besatt før siste søknadsfrist.

Kortfattet søknad sendes til Skeikampen Alpinsenter på e-post: info@skeikampenalpinsenter.no og merk mailen med «Søknad».

Om Skeikampen Alpinsenter

Skeikampen Alpinsenter ligger i Gausdal kommune i Innlandet fylke og eies av Olav Thon Gruppen.

Skeikampen er en helårsdestinasjon for alle som liker å være aktive utendørs. Det er naturen som står i fokus, for frisk luft og vakker natur går aldri av moten. Skeikampen er kjent som en trygg og god familiedestinasjon på høyfjellet.

Skeikampen Alpinsenter har 11 heiser, herav 2 stolheiser og eget barneområde med 2 rullebånd. Det er 21 nedfarter fra svarte til grønne, som gir et mangfold for hele familien. De fleste overnattingsstedene ligger i gåavstand til skianlegget. Med bil bruker du 35 min. Skeikampen – Lillehammer, og 2 t 45 min. Skeikampen – Oslo.

I over 30 år har Olav Thon Gruppen vært på Skeikampen og drevet både hoteller, servering og alpinsenteret og satser videre på Skeikampen, og sentrumsområdet skal oppgraderes med spennende fellesområder og – aktivitetstilbud.

Les mer om Skeikampen.