Veibeskrivelse til Skeikampen
Pakk med skiutstyr og følg veien til Skeikampen.

Veibeskrivelse og transport

Slik finner du veien til Skeikampen.

Til Skeikampen med bil

Rutebeskrivelse fra sør

Følg E6 nordover til Lillehammer og følg E6 forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255).Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km for å komme fram til Skeikampen. Følg så henvisning til rett sted.

Rutebeskrivelse fra nord

Følg E6 sørover til Tretten. Ta av ved Tretten mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km og du er framme på Skeikampen. Følg så henvisning til rett sted.

Rutebuss og skibuss

Linje 140 tar deg fra Lillehammer til Skeikampen. Se rutetabell hos Opplandstrafikk

I perioden fra 22. desember 2019 til 19. april 2020 fra Skeikampen kjøres det egen transferbuss til og fra Lillehammer stasjon. Transferbussen skal kjøres hver fredag, lørdag og søndag som korresponderer med utvalgte tog. Se fullstendig tidtabell og bestillingsinformasjon her

Rutebuss Lillehammer - Skeikampen

Opplandstrafikk kjører buss fra Lillehammer til Skeikampen gjennom sommer- og vintersesongene. Bussholdeplassen er rett ved innkjøringen til parkeringen til Skeikampen Alpinanlegg.

Gausdal Taxi

Gausdal Drosjesentral tilbyr transport til og fra Skeikampen hele året. Gausdal Drosjesentral utfører alle typer persontransport som skole, TT, handicap, syke og privattransport. Tilhører Norges Taxiforbund.

Les mer om Gausdal Taxi her.

Båt fra Danmark med Stena Line

Kommer du fra Danmark og ønsker å ha med bilen på skiferien til Skeikampen? Her finnes det flere muligheter med båten til Norge med Stena Line. 

Les mer om Stena Line fra Danmark her.