På Skeikampen finner du høstaktiviteter for både store og små.

Tips til aktivitetsferie for hele familien

Lysten på aktivitetsferie til høsten, men usikker på hva du skal gjøre? Skeikampen byr på mange morsomme alternativer for både store og små.

Selv om en aktivitetsferie innebærer fysisk aktivitet, er det du som bestemmer tempo og vanskelighetsgrad. På Skeikampen finner du noe for enhver smak – enten du vil gå topptur i fjellet eller ta deg en dukkert i et av Skeikampens mange badevann.

Spill golf 854 meter over havet

Visste du at Norges høyest beliggende 18-hulls golfbane, der høyeste green ligger 854 meter over havet, ligger på Skeikampen? Det er ikke hver dag du kan spille golf mens du nyter utsikten utover Gausdal og den sørlige delen av Gudbrandsdalen.

Ta med deg hele familien eller slå noen slag alene. På Skei Golfklubb er alle velkomne, uansett ferdighetsnivå. For de som ønsker å konkurrere, arrangeres det flere sosiale turneringer gjennom sesongen.

Les mer om golf på Skeikampen.

Opplev fjellet fra sykkelsetet

Det er ikke uten grunn at Skeikampen er kjent for å være et av Norges beste steder for syklister. Her finner du både utfordrende traseer for deg som ønsker fart og spenning, og gode fjell- og seterveger for litt roligere turer. Har du lyst til å kombinere sykkelturen med en overnatting i naturen, kan Skeikampen friste med flere fine teltplasser og fiskevann på veien.

Bruk kartet for å finne din favorittrute. 

Gå tur til toppen av Skeikampen

Skal du besøke Skeikampen, er du nødt til å få med deg en fjelltur (eller tre). Hva med å prøve deg på vårt mest populære turmål: Toppen av Skeikampen?
Med et toppunkt på 1096 moh., byr turen på fantastisk utsikt. Er du heldig med været, kan du se helt til Jotunheimen og ned på Mjøsas glitrende overflate. Selv om turen er bratt, er den relativt lett å gå, så her kan både store og små ta bena fatt.

Se flere forslag til fjellturer på Skeikampen.

Prøv fiskelykken på fjellet

Har du lyst til å prøve fiskelykken i ferien, kan Skeikampen friste med variert og godt fjellfiske hele året. Her finner du både barnevennlige vann hvor alle kan få fisk, og vann med mer spektakulær fisking som gjedder over 10 kilo eller ørret og røye på over 2 kilo.

Her finner du forslag til gode fiskevann.

Nyt dagens middag ute i naturen på Skeikampen.
1 / 5
Skeikampen byr på fantastisk turterreng alle årstider.
2 / 5
Barnevennlige fjellturer med flott utsikt.
3 / 5
Besøk en av Skeikampens mest populære fjelltopper.
4 / 5
Sykkelsti med spektakulær utsikt fra fjelltoppene.
5 / 5