Oppfyll hyttedrømmen med en moderne innredet leilighet på fjellet.

Fordeler ved leilighet på fjellet

Mange nordmenn drømmer om hyttekos på fjellet, samtidig som flere og flere oppdager fordelene med fritidsleilighet. Her kan du lese mer om fordelene.

Det er flere grunner til at interessen for fritidsleiligheter er økende. Med en hytte på fjellet følger det ofte med både vedlikehold og planlegging før besøket, mens leiligheten står klar og venter på deg. 

Nordmenn elsker fjell- og hytteliv av den komfortable sorten. Vi ønsker et samlingssted for hele familien – der både barn, tenåringer, foreldre og besteforeldre kan være sammen og trives. 

Oppfyll hyttedrømmen med en leilighet

Sammenlignet med hyttelivet, så er det å eie en fritidsleilighet som oftest enklere å forholde seg til. Man slipper å måke snø, tenke på strøm, fyre opp – alt er tilrettelagt og klart når du kommer opp. Og med helt nye leiligheter er det lenge til du trenger å tenke på vedlikehold både utvendig og innvendig.

«Interessen for å kjøpe leilighet på fjellet er stor. Flere ønsker å komme til en oppvarmet og vedlikeholdsfri leilighet med en mer moderne standard.»

Nyoppussede fritidsleiligheter

Olav Thon Gruppen har nylig pusset opp flere leiligheter som utgjør salgtrinn 1 på Skeikampen, og bygget nye leiligheter som utgjør salgstrinn 2. Leilighetene passer perfekt for aktive familier og dem som er ute etter å ha alt i umiddelbar nærhet. Knutepunktet i Skeikampen er der leilighetene ligger, man kan gå rett ut i skiløyper, alpinbakken eller golfbanen.

Les mer om leiligheter til salgs på Skeikampen.

Beliggenhet og reisetid

Snøsikre områder høyt til fjells er kanskje det viktigste for mange. Samtidig skal ikke kjøreveien være for lang etter en travel uke. 

Reisetiden mellom hovedstaden og Skeikampen skal forbedres. Ny E6 fra Kolomoen til Moelv skal åpnes i 2020, og en ny firefeltsvei mellom Moelv og Øyer er under prosjektering. I tillegg er det planlagt tunneler og ny bro over Mjøsa. Da vil man få firefeltsmotorveier fra Oslo, som vil gjøre at kjøretiden til Skeikampen blir kortere.

Les mer om historien til Skeikampen - Et ekte fjelleventyr i over 140 år.