Korte og barnevennlige strekninger gjør Skeikampen til et perfekt sted for sykkelferie for hele familien.

Sykkelferien barna vil elske

Skal du på sykkelferie med barn? Her er fire gode grunner til at Skeikampen er et godt valg i sommer!

Sommerferietips

Norge byr på flotte sykkelruter over hele landet med ulike typer overnattingssteder underveis.

Les mer om overnatting på Skeikampen.

1. Barnevennlige sykkelstier

Korte og barnevennlige strekninger gjør Skeikampen til et perfekt sted for sykkelferie for hele familien. Her finner du ruter skreddersydd for familier som vil på tur sammen, og som dere kan kombinere med fiske, bading og/eller bærplukking.

Finn en rute som passer din familie.

2. Flere overnattingsmuligheter

At Skeikampen byr på eventyrlig natur og mange flotte teltplasser, er det ingen tvil om. Området gjør det enkelt å sette opp telt nesten hvor som helst, så her er det bare velge og vrake – enten du tar valget underveis på turen eller når turen er ferdig.

Ønsker dere imidlertid å sove i litt mer komfortable senger, finner dere Thon Hotel Skeikampen midt på Skeikampen. Her er frokost alltid inkludert.

3. Gode bade- og fiskemuligheter

Skeikampen byr på mange fine bade- og fiskeplasser med muligheter for grilling, lek og lange dager i fjellsolen. Du kan også finne bade- og fiskemuligheter i de mange fjellvannene langs tur- og sykkelrutene. Vi anbefaler et stopp ved Veslesetervannet.

4. Tilbyr sykkelutleie for hele familien

Mangler du eller barna egne sykler før ferien? Hos Skeikampen Ski & Bike kan du leie sykler og sykkelutstyr. Her får du også leid hjelmer, sykkelsete, sykkelvogn og annet nødvendig tilbehør ved leie av sykkel.

Les mer om sykkelutleie på Skeikampen her.

De fleste barn elsker å sykle! Legg opp til passe lange sykkelturer og barna vil garantert få interesse for friluftsliv, naturopplevelser og frisk fjelluft.
1 / 3
Kombiner sykkeltur med fiske eller et bad på Veslesetervannet.
2 / 3
Overnatt på Thon Hotels Skeikampen i naturskjønne omgivelser.
3 / 3

 Anbefalte sykkelturer med barn

 S1 Seterrunden

Seterrunden er en fin og barnevennlig tur i variert terreng og naturskjønne omgivelser. Turen starter ved Velkomstsenteret og tar deg vestover langs Peer Gyntvegen i stigende terreng. Se turbeskrivelse her. 

T2 Vegen rundt vatnet

Leter du etter en barnevennlig sykkelrute med muligheter for fiske og bading underveis, er Vegen rundt vatnet midt i blinken! Vi anbefaler å stoppe ved enten Veslesetervannet og Paradis. Se turbeskrivelse her.

T3 Nustadhaugrunden

Nustadhaugrunden er en flott, familievennlig rundtur i lett skogsterreng. Her kan dere gjerne ta en bade- eller fiskepause ved Veslesetervannet eller Paradis. Se turbeskrivelse her.

- Velkommen til en aktiv sommerferie for hele familien på Skeikampen -