To personer som nyter utsikten fra en fjelltopp på Skeikampen.

Fremtiden på Skeikampen

Start dagen med en familietur til Prestkampen og lunsj med fjellutsikt, før middag og avslapning i naturskjønne omgivelser. Blir du med på eventyret?

Det er mye spennende som er planlagt for Skeikampen i tiden fremover og Olav Thon Gruppen er godt i gang med et nytt utbyggingsprosjekt. Nå skal det legges til rette for at flere oppdager dette vakre stedet, med muligheter for aktiviteter året rundt. Allerede nå kan du kjøpe og flytte rett inn i nyoppussede leiligheter som ligger 50 meter fra alpinbakken, langrennløyper og turstier.

Nye leiligheter og fellesområde

Drømmer du om en ny leilighet? Området som bygges vil bestå av 350 fritidsleiligheter på omlag 85 mål. 

Høyfjellstunet er nå ferdigstilt og inneholder både privateide leiligheter, utleieleiligheter, restaurant og fellesområde med badstuer, boblebad, trimrom og aktivitetsrom.

Les mer om aktiviteter og naturopplevelser på Skeikampen her.

Et nytt sentrum

Flere folk, betyr mange ulike behov og ønsker til hva en destinasjon skal tilby. Det er viktig å legge til rette for trivsel for alle og Olav Thon Gruppen jobber med flere planer for fellesområdene ute.

Skeikampen er en helårsdestinasjon og skal favne familier og folk som liker å være aktive utendørs. Tilbudet vil på sikt speile dette, med leiligheter i umiddelbar nærhet til ski- og turløyper, alpinbakke, golf og sykkelstier og muligheten til å spise godt.

Finn den perfekte fritidsboligen på fjellet - les mer om leiligheter til salgs på Skeikampen her.