Skeikampen byr på vakker natur og idylliske familieaktiviteter hele året.

Om Skeikampen

Skeikampen er en helårsdestinasjon ved Skei i Gausdal kommune i Oppland. Les mer om Skeikampen.

Buss til Skeikampen

Opplandstrafikk kjører rutegående transport fra Lillehammer til Skeikampen gjennom sommer- og vintersesongene.

21. desember 1931 åpnet Gausdal Høifjellshotell og et nytt vintersportsted var etablert. Området ble promoterte som «Norges mest ideelle skiterreng» og gjestene strømmet til. Den første skiheisen sto klar i 1958.

Les mer om historien til Skeikampen.

En helårsdestinasjon for alle som liker å være aktive utendørs

Skeikampen har utviklet seg til å bli en helårsdestinasjon for alle som liker å være aktive utendørs. Det er naturen som står i fokus, for frisk luft og vakker natur går aldri av moten.

Ved foten av fjellet ligger landets høyest beliggende golfbane. I tillegg har man sykkelstier, fjellturer, badevann og fiskevann i umiddelbar nærhet. 

Aktiv ferie med sykkeltur i flotte omgivelser.
1 / 4
Skeikampen Alpinsenter har 11 heiser og 21 nedfarter på totalt 21 kilometer.
2 / 4
Kort eller lang tur? Skeikampen har skiløyper for alle.
3 / 4
Golfbane i idylliske omgivelser.
4 / 4

 

Flere alpinbakker og 200 km langrennsløyper 

Skeikampens alpinsenter har 11 heiser og 17 nedfarter. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 meter lang, og samlet er det 21 kilometer med nedfart. Alpinanlegget har en kapasitet på 10 000 personer pr. time. Skeikampen har skandinavias andre 8-seters stolheis. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker.

Det er 200 km oppkjørte langrennsløyper på Skeikampen. Man kan gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Skiregion og Kvitfjell. Da er det over 600 km med langrennsløype

Les mer om vinteraktiviteter på Skeikampen.

I over 30 år på Skeikampen

Olav Thon Gruppen har vært på Skeikampen i over 30 år. Her har vi drevet både hoteller, servering og alpinanlegget. Vi satser videre på Skeikampen og sentrumsområdet skal oppgraderes med spennende fellesområder og -aktivitetstilbud.

Les mer om utviklingen på Skeikampen.

Skeikampen er unik da det har noe å by på til alle fire årstider. Det er en destinasjon for de som liker å være aktive sammen i ekte natur.